Népszava: Távozik Kásler Miklós fejlesztésért felelős helyettes államtitkára

POLITIKA
2019 május 08., 14:10
comments 110

A Népszava úgy tudja, hogy június 1-vel felmentik Fábián Károly egészségügyi fejlesztésekért felelős helyettes államtitkárt az Emmiben, a lap szerint Kásler Miklós miniszter addig is kényszerszabadságra küldte a bizalmi emberként ismert munkatársát.

Az urológus-onkológust 2018. októberben nevezte ki Orbán az emberierőforrás-miniszter javaslatára helyettes államtitkári feladattal. Az addig főleg a magánszférában dolgozó orvos, közigazgatási tapasztalatok nélkül, Nagy Anikó egészségügyért felelős államtitkár távozásakor került a minisztériumhoz. Fábián a közfeladatai mellett orvosként is dolgozott tovább.

Kásler alig egy év alatt tucatnyi embert menesztett. (Népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.