Őrizetbe vették a nőt, aki bement a CIA központjába, hogy hadd beszélhessen Pénisz ügynökkel

külföld
2019 május 08., 07:36
comments 87

Vádat emelt a rendőrség az ellen az 58 éves nővel szemben, aki a vádak szerint több alkalommal is engedély nélkül lépett be az amerikai hírszerzés főhadiszállására. Jennifer G. Hernandez elsőnek április 22-én bukkant fel a CIA központjának területén, és miután megállította egy őr, azt mondta neki, hogy munkalehetőség miatt érkezett, egy toborzó meghívására. 

A CIA központja Langley-ben, Virginia államban
photo_camera A CIA központja Langley-ben, Virginia államban Fotó: DANIEL SLIM/AFP

Miután az őr megállapította, hogy senki nem várja odabenn a nőt, felkérte, hogy távozzon. Azután május első három napján zsinórban Hernandez mindennap megjelent (érdekesség, hogy első nap Lyft-tel, a második nap viszont Uberrel érkezett), és követelte, hogy hadd találkozzon a toborzótiszttel. 

Iratkozz fel a Jó hírlevélre!
Minden, amit érdemes csinálni Budapesten. Fizetned csak akkor kell, ha tetszik!

A harmadik nap a dolog odáig ment, hogy azt kérte, hogy hadd beszélhessen Pénisz ügynökkel. Ismét felszólították a távozásra, de a megérkező buszra végül nem szállt fel, ezért őrizetbe vették. (NBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.