A Spotify Halott Pénzzel hívja szavazni az európaiakat az EP-választásokra

eu
2019 május 09., 08:40
comments 72

Az egyik legnépszerűbb zenei streamszolgáltató 70 millió európai felhasználójának küld ki üzenetet.

Ebben a Spotify arra figyelmezteti az embereket, hogy menjenek el szavazni az EP-választásokon, és a "Get Vocal, Europe' névre keresztelt kampányhoz egy playlistet is összeállítottak, melybe minden tagállamból bekerült egy-egy előadó egy dala. A Politico kérdésére a Spotify annyit közölt, hogy ők csak magasabb részvételt akarnak a választásokon.

A legtöbb beválogatott fellépő anyanyelvén énekel, és olyan ismertebb nevek is bekerültek, mint az olasz Mahmood vagy a svéd Zara Larsson. Magyarországot Halott Pénz hiphopformáció Amikor feladnád című száma került be.

A teljes dallistát itt lehet végighallgatni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.