A Spotify Halott Pénzzel hívja szavazni az európaiakat az EP-választásokra

Az egyik legnépszerűbb zenei streamszolgáltató 70 millió európai felhasználójának küld ki üzenetet. 

Ebben a Spotify arra figyelmezteti az embereket, hogy menjenek el szavazni az EP-választásokon, és a "Get Vocal, Europe' névre keresztelt kampányhoz egy playlistet is összeállítottak, melybe minden tagállamból bekerült egy-egy előadó egy dala. A Politico kérdésére a Spotify annyit közölt, hogy ők csak magasabb részvételt akarnak a választásokon. 

A legtöbb beválogatott fellépő anyanyelvén énekel, és olyan ismertebb nevek is bekerültek, mint az olasz Mahmood vagy a svéd Zara Larsson. Magyarországot Halott Pénz hiphopformáció Amikor feladnád című száma került be. 

A teljes dallistát itt lehet végighallgatni

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.