Kiss-Rigó püspök szerint nem jó dolog az alacsony IQ-val rendelkező politikusokra szavazni

POLITIKA
2019 május 11., 18:43

„Aki ilyen kontraszelektált, alacsony IQ-val rendelkező politikusokban látja a jövőt, az válasszon ilyeneket. Jó étvágyat hozzá! (..) De azok, akik másképpen gondolkoznak, azt is tudják, hogy mi a helyzet...” – mondta Georg Spöttle és Bakondi György jelenlétében a kormány kedvenc püspöke a SzegedMa: Háború Európáért – Konferencia a migrációról című rendezvényen. Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök lényegében felmondta a kormánykommunikáció témába vágó paneljeit a fideszes rendezvényen. A Szegedma élő közvetítéséből ilyen mondatokat lehetett kihámozni:

„Az a helyzet mindenképpen, hogy rajtunk is múlik, és ezért fontos, hogy értelmesen gondolkodjunk. Ezért fontos, hogy ez a konferencia megszerveződött.”

link Forrás

A katolikus püspök után Bayer Zsolt, Bakondi György, Nógrádi György tartott előadást, köztük Georg Spöttle beszélt.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.