Kiss-Rigó püspök szerint nem jó dolog az alacsony IQ-val rendelkező politikusokra szavazni

POLITIKA
2019 május 11., 16:43
comments 558

„Aki ilyen kontraszelektált, alacsony IQ-val rendelkező politikusokban látja a jövőt, az válasszon ilyeneket. Jó étvágyat hozzá! (..) De azok, akik másképpen gondolkoznak, azt is tudják, hogy mi a helyzet...” – mondta Georg Spöttle és Bakondi György jelenlétében a kormány kedvenc püspöke a SzegedMa: Háború Európáért – Konferencia a migrációról című rendezvényen. Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök lényegében felmondta a kormánykommunikáció témába vágó paneljeit a fideszes rendezvényen. A Szegedma élő közvetítéséből ilyen mondatokat lehetett kihámozni:

„Az a helyzet mindenképpen, hogy rajtunk is múlik, és ezért fontos, hogy értelmesen gondolkodjunk. Ezért fontos, hogy ez a konferencia megszerveződött.”

link Forrás

A katolikus püspök után Bayer Zsolt, Bakondi György, Nógrádi György tartott előadást, köztük Georg Spöttle beszélt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.