Kardos-Horváth János popzenész ma az Egér úton talált egy istentelenül nagy döglött patkányt

ÁLLAT
2019 május 13., 10:55
comments 241

Kardos-Horváth János popzenész hétfőn reggel fél kilenc tájban a budapesti Egér úton bicklizve talált egy gyönyörű, kapitális döglött patkányt. Az ismert előadó legalább 40 dekásra becsülte a dögöt, amit egy netes videó kedvéért meg is fogott, sőt fel is emelte, úgy mondta bele a telefonjába, hogy 10 meg 20 éve ilyen nem volt Budapesten és hogy az illetékesek végre csináljanak valamit. 

link Forrás

A popkaméleon Kardos-Horváth ezúttal a patkánnyal hadonászó adózó kisember figuráját hozta, összességében remekül. A döggel a kezében egy-egy félmondattal kiosztotta az MSZP-t és a FIdeszt is, majd azt mondta, hogy ha nem oldják meg a patkányhelyzetet, ő nem adózik többet.

Az ügyben megkérdeztem M. József gasztroszakértőt is, a kommentárja ennyi volt:

"talán tölteni még kicsi, de vadasan biztos adja."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.