Kardos-Horváth János popzenész ma az Egér úton talált egy istentelenül nagy döglött patkányt

ÁLLAT
2019 május 13., 10:55
comments 242

Kardos-Horváth János popzenész hétfőn reggel fél kilenc tájban a budapesti Egér úton bicklizve talált egy gyönyörű, kapitális döglött patkányt. Az ismert előadó legalább 40 dekásra becsülte a dögöt, amit egy netes videó kedvéért meg is fogott, sőt fel is emelte, úgy mondta bele a telefonjába, hogy 10 meg 20 éve ilyen nem volt Budapesten és hogy az illetékesek végre csináljanak valamit. 

A popkaméleon Kardos-Horváth ezúttal a patkánnyal hadonászó adózó kisember figuráját hozta, összességében remekül. A döggel a kezében egy-egy félmondattal kiosztotta az MSZP-t és a FIdeszt is, majd azt mondta, hogy ha nem oldják meg a patkányhelyzetet, ő nem adózik többet.

Az ügyben megkérdeztem M. József gasztroszakértőt is, a kommentárja ennyi volt:

"talán tölteni még kicsi, de vadasan biztos adja."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt