Kardos-Horváth János popzenész ma az Egér úton talált egy istentelenül nagy döglött patkányt

Kardos-Horváth János popzenész hétfőn reggel fél kilenc tájban a budapesti Egér úton bicklizve talált egy gyönyörű, kapitális döglött patkányt. Az ismert előadó legalább 40 dekásra becsülte a dögöt, amit egy netes videó kedvéért meg is fogott, sőt fel is emelte, úgy mondta bele a telefonjába, hogy 10 meg 20 éve ilyen nem volt Budapesten és hogy az illetékesek végre csináljanak valamit. 

A popkaméleon Kardos-Horváth ezúttal a patkánnyal hadonászó adózó kisember figuráját hozta, összességében remekül. A döggel a kezében egy-egy félmondattal kiosztotta az MSZP-t és a FIdeszt is, majd azt mondta, hogy ha nem oldják meg a patkányhelyzetet, ő nem adózik többet.

Az ügyben megkérdeztem M. József gasztroszakértőt is, a kommentárja ennyi volt:

"talán tölteni még kicsi, de vadasan biztos adja."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.