Kásler szerint a tízparancsolat a világ legtökéletesebb törvénykönyve és etikai kódexe, meg az új nemzeti egészségprogram is

Ismét gondolatébresztő értelmezéseket osztott meg a tízparancsolatról az emberi erőforrások minisztere a napokban. Vasárnap az Istenhegyi Szent László Plébánia új óvodájának alapkőletételén Kásler Miklós kijelentette:

"a tízparancsolat a világ legtökéletesebb törvénykönyve és etikai kódexe, mert aki betartja, soha nem ütközik a törvénnyel, és megtalálja helyét a családjában, valamint az emberek között."

Csütörökön pedig a farmosi lakossági fórumon árulta el, hogy a nemrég bemutatott nemzeti egészségügyi stratégia, amit új egészségkultúrának neveztek,

"ugyanazt jelenit, mint a tízparancsolatnak a betartása."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.