Lettországban megtámadtak a Dallas Mavericks kosarasát, Kristaps Porzingist

külföld
2019 május 13., 10:47
comments 26

Egy helyi klub előtt megtámadták Kristaps Porzingist, a Dallas Mavericks lett kosárlabdázóját Riga városában. 

link Forrás

Az eset utóéletéről felvétel is készült, amin az látható, hogy a játékos vérző fejjel, szakadt pólóban előbb ellök magától egy nőt, aztán többekkel szóváltásba keveredik az utcán. 

A TMZ-nek nyilatkozó forrás szerint egy széket vágtak hozzá a kosarashoz, az okozhatta a véres sérülést. Végül biztonságiak fogták le a játékost. 

A lap azt írja, hogy valószínűleg oroszok támadták meg Porzingist, az incidens hátterében pedig a játékos klubváltása állhat. A lett kosaras idén négy év után hagyta el a New York Knicks csapatát a Dallas Mavericks kedvéért. 

Az átigazolás azért is volt zajos, mert Porzingis - aki egyébként holtversenyben a legmagasabb játékos a ligában - szinte a komplett előző évi szezont rehabilitációval tölötte, miután 2018 februárjában súlyos térdsérülést szenvedett, és azóta sem tért vissza a pályára. (ESPN via TMZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.