Miután Orbánnal találkozott, Trump következő programja egy ramadánozó muszlimoknak rendezett iftár-vacsora lesz

POLITIKA
2019 május 13., 15:03
comments 189

Fehér ház-i forrásból tudta meg az Axios az amerikai elnök hétfői hivatalos programját. Trump eszerint délelőtt egy rendeletet ír alá, utána Mike Pence alelnökkel munkaebédel, aztán találkozik Orbán Viktor miniszterelnökkel (magyar idő szerint este 8-kor), majd este a Fehér Házban ad iftár vacsorát.

A muszlimok böjti hónapja, a ramadán alatt a hívők napkeltétől napnyugtáig nem ehetnek, ihatnak, dohányozhatnak és szexelhetnek, hogy napnyugtától kezdve mindez megengedetté váljon. Ekkor tartják az iftárt, ami jellemzően vidám társasági esemény, esetenként nem muszlim meghívott vendégekkel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.