Pénzhamisítás miatt vették elő a Kétfarkú Párt vezetőit

bűnügy
2019 május 13., 09:05
comments 343

"Ismeretlen személy pénzutánzatra vonatkozó szabályok megszegése szabálysértési ügyében” rendelte be a Nemzeti Adó – és Vámhivatal a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnökségét, írja a Népszava. Kovács Gergely pártelnök szerint a Soros-pénzek miatt vették elő őket. A viccpárt Soros György fejével készített tízezresre hajazó álbankót.

Kovács a lapnak elmondta, hogy

"viszonylag sokat, körülbelül százezret osztogattunk szét, sőt el is adtunk belőle jó párat. Mielőtt elkezdtük az akciót, megkérdeztünk egy ügyvédet."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.