Bayer: Nem odaterelték a gyerekeket, ezek tényleg rajonganak Orbánért, majd szétszedték

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A hétfői Sajtóklubban bemutatták Orbán Viktor videóját, amin a miniszterelnök erdélyi jéghokis gyerekekkel pacsizott le:

A Hír Tv műsorában Bayer Zsolt műsorvezető elemezte a látottakat. Azt mondta: „Na látjátok, ez az, amit a magyarországi libsik és a balosok a büdös életbe' nem fognak egyfelől megérteni, másfelől átélni, és ők ennyivel szegényebbek lesznek életük végéig.”

Majd ezután olyan lelkes monológot nyomott le, hogy az még Ceaușescunak is ciki lett volna a kommunista Romániában:

Bayer a maga izgatott, csapongó módján arról beszélt, hogy:

„Amúgy a libsi sajtó is képtelen volt… ugye nem tudták se kiköpni, se lenyelni, mert ráadásul annyira kristálytiszta és nyilvánvaló, hogy itt nem odaterelték az embereket meg a gyerekeket, ezek tényleg rajonganak a magyar miniszterelnökért. Majd szétszedték, meg könyörögtek, meg körberajongták, hogy autogram, meg a… majd elhangzik ugye a Székely Himnusz, belenéztünk, és akkor itthon azt írták, ennyit írtak viszonylag tényszerűen, hogy: »Az erdélyi magyar gyerekek rajonganak Orbán Viktorért«. És tényleg! És mily meglepő!”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.