Bayer: Nem odaterelték a gyerekeket, ezek tényleg rajonganak Orbánért, majd szétszedték

idióta rekordok
2019 május 14., 10:30
comments 304

A hétfői Sajtóklubban bemutatták Orbán Viktor videóját, amin a miniszterelnök erdélyi jéghokis gyerekekkel pacsizott le:

A Hír Tv műsorában Bayer Zsolt műsorvezető elemezte a látottakat. Azt mondta: „Na látjátok, ez az, amit a magyarországi libsik és a balosok a büdös életbe' nem fognak egyfelől megérteni, másfelől átélni, és ők ennyivel szegényebbek lesznek életük végéig.”

Majd ezután olyan lelkes monológot nyomott le, hogy az még Ceaușescunak is ciki lett volna a kommunista Romániában:

Bayer a maga izgatott, csapongó módján arról beszélt, hogy:

„Amúgy a libsi sajtó is képtelen volt… ugye nem tudták se kiköpni, se lenyelni, mert ráadásul annyira kristálytiszta és nyilvánvaló, hogy itt nem odaterelték az embereket meg a gyerekeket, ezek tényleg rajonganak a magyar miniszterelnökért. Majd szétszedték, meg könyörögtek, meg körberajongták, hogy autogram, meg a… majd elhangzik ugye a Székely Himnusz, belenéztünk, és akkor itthon azt írták, ennyit írtak viszonylag tényszerűen, hogy: »Az erdélyi magyar gyerekek rajonganak Orbán Viktorért«. És tényleg! És mily meglepő!”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt