Egyetlen szép dolog történt ezen a gusztustalanul esős napon

életmód
2019 május 14., 13:27
comments 115

Egyetlen szép dolog történt ezen a gusztustalanul esős napon, és azt sem sikerült idejében felfogni. A VII. kerületben, a Wesselényi és Rózsa utca sarkán lévő XXX ABC-ben történt ma du. 2-kor a nem mindennapi látás, mi több, összemosolygás. Az éjjel-nappali szűk polcsorai közt adtam elsőbbséget egy gyönyörű, barna hajú és barna szemű lánynak, aki emiatt kicsit zavarban volt, aztán mosolyogva megköszönte az udvariasságot, és a pénztárhoz sietett fizetni. Én marha még vásároltam, és miután végeztem és távoztam, mintha őt láttam volna, ahogy a kijárattól balra áll, kezében a YYY energiaitallal, amit vett. Átkelve az úttesten a Rózsa utcában pár méter múlva eszméltem, hogy ez ő volt, megfordultam és valóban: ott állt a fekete kabátjában, kék farmerban, és felém (engem?) nézett. Még ekkor sem hittem el, hogy ennyire szép lány rám várna, és mire felocsúdva visszafordultam a lépcsőház bejaratától, ami nagyjából 100 méterre sincs az említett bolttól, ahol találkoztunk, már késő volt. Hiába mentem vissza, nem láttam, merre indulhatott, az elszalasztott esély pedig azóta is gyötör.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.