Egyetlen szép dolog történt ezen a gusztustalanul esős napon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egyetlen szép dolog történt ezen a gusztustalanul esős napon, és azt sem sikerült idejében felfogni. A VII. kerületben, a Wesselényi és Rózsa utca sarkán lévő XXX ABC-ben történt ma du. 2-kor a nem mindennapi látás, mi több, összemosolygás. Az éjjel-nappali szűk polcsorai közt adtam elsőbbséget egy gyönyörű, barna hajú és barna szemű lánynak, aki emiatt kicsit zavarban volt, aztán mosolyogva megköszönte az udvariasságot, és a pénztárhoz sietett fizetni. Én marha még vásároltam, és miután végeztem és távoztam, mintha őt láttam volna, ahogy a kijárattól balra áll, kezében a YYY energiaitallal, amit vett. Átkelve az úttesten a Rózsa utcában pár méter múlva eszméltem, hogy ez ő volt, megfordultam és valóban: ott állt a fekete kabátjában, kék farmerban, és felém (engem?) nézett. Még ekkor sem hittem el, hogy ennyire szép lány rám várna, és mire felocsúdva visszafordultam a lépcsőház bejaratától, ami nagyjából 100 méterre sincs az említett bolttól, ahol találkoztunk, már késő volt. Hiába mentem vissza, nem láttam, merre indulhatott, az elszalasztott esély pedig azóta is gyötör.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.