Egyetlen szép dolog történt ezen a gusztustalanul esős napon

Egyetlen szép dolog történt ezen a gusztustalanul esős napon, és azt sem sikerült idejében felfogni. A VII. kerületben, a Wesselényi és Rózsa utca sarkán lévő XXX ABC-ben történt ma du. 2-kor a nem mindennapi látás, mi több, összemosolygás. Az éjjel-nappali szűk polcsorai közt adtam elsőbbséget egy gyönyörű, barna hajú és barna szemű lánynak, aki emiatt kicsit zavarban volt, aztán mosolyogva megköszönte az udvariasságot, és a pénztárhoz sietett fizetni. Én marha még vásároltam, és miután végeztem és távoztam, mintha őt láttam volna, ahogy a kijárattól balra áll, kezében a YYY energiaitallal, amit vett. Átkelve az úttesten a Rózsa utcában pár méter múlva eszméltem, hogy ez ő volt, megfordultam és valóban: ott állt a fekete kabátjában, kék farmerban, és felém (engem?) nézett. Még ekkor sem hittem el, hogy ennyire szép lány rám várna, és mire felocsúdva visszafordultam a lépcsőház bejaratától, ami nagyjából 100 méterre sincs az említett bolttól, ahol találkoztunk, már késő volt. Hiába mentem vissza, nem láttam, merre indulhatott, az elszalasztott esély pedig azóta is gyötör.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.