Egyetlen szép dolog történt ezen a gusztustalanul esős napon

Egyetlen szép dolog történt ezen a gusztustalanul esős napon, és azt sem sikerült idejében felfogni. A VII. kerületben, a Wesselényi és Rózsa utca sarkán lévő XXX ABC-ben történt ma du. 2-kor a nem mindennapi látás, mi több, összemosolygás. Az éjjel-nappali szűk polcsorai közt adtam elsőbbséget egy gyönyörű, barna hajú és barna szemű lánynak, aki emiatt kicsit zavarban volt, aztán mosolyogva megköszönte az udvariasságot, és a pénztárhoz sietett fizetni. Én marha még vásároltam, és miután végeztem és távoztam, mintha őt láttam volna, ahogy a kijárattól balra áll, kezében a YYY energiaitallal, amit vett. Átkelve az úttesten a Rózsa utcában pár méter múlva eszméltem, hogy ez ő volt, megfordultam és valóban: ott állt a fekete kabátjában, kék farmerban, és felém (engem?) nézett. Még ekkor sem hittem el, hogy ennyire szép lány rám várna, és mire felocsúdva visszafordultam a lépcsőház bejaratától, ami nagyjából 100 méterre sincs az említett bolttól, ahol találkoztunk, már késő volt. Hiába mentem vissza, nem láttam, merre indulhatott, az elszalasztott esély pedig azóta is gyötör.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.