Jimmy Carter pulykát akart lőni, de már a házból kilépve elesett, és eltörte a csípőcsontját

baleset
2019 május 14., 04:23

Elkerülte a vadászszerencse az Amerikai Egyesült Államok 39. elnökét, aki hétfőn georgiai otthonából kilépve pulykavadászatra indult, de elesett, és eltörte a csípőcsontját. A 94 éves Jimmy Cartert  aznap megműtötték, ami jól sikerült.

Jimmy Carter
photo_camera Jimmy Carter Fotó: Paul Hennessy/NurPhoto

Irodája közölte: Carter kedélyét csupán az árnyékolja be, hogy így nem tudja kimeríteni idei pulykakilövési kvótáját, mivel a vadászidény a héten véget ér. Reméli azonban, hogy a jövő évi engedélyét a georgiai hatóság megtoldja az idei kihagyott pulykáinak számával.

photo_camera Fotó: James Hager/robertharding

Jimmy Carter az Egyesült Államok 39. elnöke volt, 1976-ban választották meg. Csak egy ciklust töltött ki, mert 1980-ben elvesztette a választást Ronald Reagannel szemben. (Reuters/MTI) 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.