Túl gyorsan mentek vissza a kocsmába, ahová betörtek az éjjel

A IX. kerületi rendőrök lopás miatt nyomoz a 23 éves budapesti R. Róbert és társa, a szintén budapesti 28 éves B. Éva ellen, mert hétfő éjjel a falat megbontva törtek be egy Üllői úti presszóba, ahonnan ellopták a kasszában lévő több mint 70 ezer forintot.

A betörést nyitáskor vette észre az üzlet alkalmazottja, aki értesítette a kerületi rendőröket. 

A helyszínre érkező rendőri egységeknek és bűnügyi helyszínelőknek a bejelentő átadta az üzlet biztonsági kamerája által rögzített képeket az elkövetőkről, akik még a helyszínelés ideje alatt visszamentek az üzlethez. A helyszínelők rögtön felismerték az üzlet közelében tartózkodó párost, és elfogták őket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságán R. Róbertet és B. Évát a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd R. Róbertet őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Társa ellen a kerületi rendőrkapitányság szabadlábon hagyása mellett folytatja az eljárást. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.