Vádat emeltek a férfi ellen, aki részegen felborított egy gyerekekkel teli körhintát

bűnügy
2019 május 14., 18:16
comments 43

Az ügyészség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt vádat emelt egy 62 éves férfi ellen, aki tavaly szeptemberben részegen üzemeltetett egy körhintát Téten egy focikupán, és a körhinta tíz gyerekkel felborult - számolt be róla az RTL Híradó.

A körhinta érvényességi ideje több mint egy évtizede lejárt, a férfinak pedig már évekkel ezelőtt megszűnt a vállalkozói igazolványa.

A férfi amúgy felkérés nélkül és ingyenesen működtette a körhintát a focikupán. Az ügyészség szerint ivott is közben. A bajt az okozta, hogy a férfi az összes gyereket egy oldalra ültette, ezért a körhinta felborult. Öt gyermek sérült meg a balesetben.

A férfi elismerte a felelősségét, ezért tárgyalás nélkül, akár napokon belül elítélhetik, az ügyészség próbára bocsátását javasolja.

]


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.