Angliában fogtak el, Hollandiában tartanak letartóztatva egy magyar focistát

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Hatvan napra letartóztatták Hollandiában I. Alexet. A 23 éves fiatalember az NBIII-as Taksony SE kapusa, februárban a Magyar Kupában a Videoton ellen halmozott bravúrt bravúrra. A Foci a köbön című blog értesülései szerint a focistát Angliában fogták el, de végül Hollandiában tartóztatták le, tudomásuk szerint embercsempészet gyanújával.

I. Alex, a Taksony kapusa hiába nyújtózkodott Huszti Szabolcs szabadrúgásánál. A hírek szerint a fiatal focistát Hollandiában tartóztatták le.Fotó: Screenshot - Facebook

A Blikket egy, "a focistához közel álló személy" azonban arról tájékoztatta, hogy I.-t valójában nem gyanúsítják embercsempészettel, "az irataival voltak gondok". Az merőben szokatlan volna, ha emiatt tartóztatnák le hatvan napra.

A Blikk kereste a taksonyi egyesületet, ahol I. csapattársai és edzője is meglepetésének adott hangot. "Mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett hozzánk a hír. Alex legutóbb két hete, a Szekszárd elleni mérkőzésünk előtt edzett a csapattal. Ahogy a meccsek jegyzőkönyvei is mutatják, azóta nem lépett pályára" - mesélte a lapnak a csapat edzője, Szabados Tamás, aki saját bevallása szerint "semmilyen konkrétumot" nem tud, és szerinte előjele se volt a történteknek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.