Gyerekek sérültek meg egy buszbalesetben Dorogon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

12:21-kor baleset történt Dorogon, a Gorkij és a Munkácsy út kereszteződésében. Egy autó nem adott elsőbbséget a stoptáblánál a védett útvonalon haladó autóbusznak, és nekiment. A buszon 30 általános iskolás gyerek utazott, közülük hatot és a két sofőrt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Az autó a baleset utánFotó: police.hu

Frissítés: Könnyebben sérült meg 6 gyerek és a 2 sofőr a buszbalesetben – mondta el a Vaszary Kolos Kórház főigazgatója. Kanász Gábor azt mondta, egy gyereket további megfigyelésre a kórházban tartottak, a többi sérültet hazaengedték. (police.hu, MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.