Kocsis Máté meglátogatta a Pöttyös utca környékét, hogy megnézze, tényleg sok kábós van-e arra mostanában

POLITIKA
2019 május 15., 13:30
comments 175

A Fidesz frakcióvezetője, Józsefváros egykori polgármestere arról ír Facebook-oldalán, hogy mivel az elmúlt évben elég sok bejelentés érkezett arról, hogy a Pöttyös utcai metrómegálló környékén egyre több kábítószer-felhasználót látni, úgy döntött, Ferencváros rendőrkapitányával és polgármesterével közösen személyesen is meggyőződik az arrafelé uralkodó állapotokról. A képek alapján úgy tűnik, se kábós huligánok, se ijesztő emberek, meg úgy általában emberek se nagyon voltak arrafelé, így talán nem is kell magyarázni, hogy minden rendben van. Ahogy Kocsis Máté írja, „mindenkit biztosíthatunk, a kerületi rendőrök ismerik és kezelik a problémát, ha ennek ellenére bárki ilyet tapasztal, forduljon bizalommal az egyenruhásokhoz.”

Az aluljáróban minden rendben volt.
photo_camera Az aluljáróban minden rendben volt. Fotó: Kocsis Máté Facebook oldala/Pixlr/444
Sehol semmi probléma.
photo_camera Sehol semmi probléma. Fotó: Kocsis Máté Facebook oldala/Pixlr/444
:))
photo_camera :)) Fotó: Kocsis Máté Facebook-oldala

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.