Magyar szurkolók végig üvöltve kurvaanyáztak az U17-es foci-Eb magyar-spanyol negyeddöntőjén

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az Index írta meg, hogy az egyik legnagyobb spanyol sportlap, a Marca videót tett ki a most zajló U17-es foci-Eb magyar-spanyol negyeddöntőjéről, amit 1-1-es döntetlen után büntetőkkel a spanyolok nyertek meg. A videón az látszik, ahogy a korábban Barcelonában nevelkedő Robert Navarro két magyart cselezett ki egyszerre, majd sarokkal kötényt adva otthagyta őket.

Közben viszont az Írországban rendezett meccsen egy magyar szurkoló teli torokból a spanyol focista „buzi kurva anyját” szidta. És nem ez az egyetlen ilyen pillanat, a meccs visszanézhető a közmédia oldalán, és hallható, hogy néhány magyar szurkoló szinte végig üvöltve kurvaanyázik a 16-17 éves fiúk focimeccsén.

A „kötelező” „Ki nem ugrál, szar újpesti, hej-hej!” is lement párszor, de itt a lényeg kiemelve:

Ezek után talán nem is baj, hogy nem alkalmas tévés közvetítésre az a dublini futballpálya, amin a magyar U17-es válogatott csütörtökön 13 órától az Európa-bajnoki 5. helyért, egyben a brazíliai U17-es vébészereplésért játszik Belgiummal.

Cserébe idézzük fel, milyen volt az, amikor újdonság volt az önfeledt kurvaanyázás magyar mérkőzésen:

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.