Magyar szurkolók végig üvöltve kurvaanyáztak az U17-es foci-Eb magyar-spanyol negyeddöntőjén

futball
2019 május 15., 13:38
comments 153

Az Index írta meg, hogy az egyik legnagyobb spanyol sportlap, a Marca videót tett ki a most zajló U17-es foci-Eb magyar-spanyol negyeddöntőjéről, amit 1-1-es döntetlen után büntetőkkel a spanyolok nyertek meg. A videón az látszik, ahogy a korábban Barcelonában nevelkedő Robert Navarro két magyart cselezett ki egyszerre, majd sarokkal kötényt adva otthagyta őket.

Közben viszont az Írországban rendezett meccsen egy magyar szurkoló teli torokból a spanyol focista „buzi kurva anyját” szidta. És nem ez az egyetlen ilyen pillanat, a meccs visszanézhető a közmédia oldalán, és hallható, hogy néhány magyar szurkoló szinte végig üvöltve kurvaanyázik a 16-17 éves fiúk focimeccsén.

A „kötelező” „Ki nem ugrál, szar újpesti, hej-hej!” is lement párszor, de itt a lényeg kiemelve:

link Forrás

Ezek után talán nem is baj, hogy nem alkalmas tévés közvetítésre az a dublini futballpálya, amin a magyar U17-es válogatott csütörtökön 13 órától az Európa-bajnoki 5. helyért, egyben a brazíliai U17-es vébészereplésért játszik Belgiummal.

Cserébe idézzük fel, milyen volt az, amikor újdonság volt az önfeledt kurvaanyázás magyar mérkőzésen:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.