Magyar szurkolók végig üvöltve kurvaanyáztak az U17-es foci-Eb magyar-spanyol negyeddöntőjén

Az Index írta meg, hogy az egyik legnagyobb spanyol sportlap, a Marca videót tett ki a most zajló U17-es foci-Eb magyar-spanyol negyeddöntőjéről, amit 1-1-es döntetlen után büntetőkkel a spanyolok nyertek meg. A videón az látszik, ahogy a korábban Barcelonában nevelkedő Robert Navarro két magyart cselezett ki egyszerre, majd sarokkal kötényt adva otthagyta őket.

Közben viszont az Írországban rendezett meccsen egy magyar szurkoló teli torokból a spanyol focista „buzi kurva anyját” szidta. És nem ez az egyetlen ilyen pillanat, a meccs visszanézhető a közmédia oldalán, és hallható, hogy néhány magyar szurkoló szinte végig üvöltve kurvaanyázik a 16-17 éves fiúk focimeccsén.

A „kötelező” „Ki nem ugrál, szar újpesti, hej-hej!” is lement párszor, de itt a lényeg kiemelve:

Ezek után talán nem is baj, hogy nem alkalmas tévés közvetítésre az a dublini futballpálya, amin a magyar U17-es válogatott csütörtökön 13 órától az Európa-bajnoki 5. helyért, egyben a brazíliai U17-es vébészereplésért játszik Belgiummal.

Cserébe idézzük fel, milyen volt az, amikor újdonság volt az önfeledt kurvaanyázás magyar mérkőzésen:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.