Tarlós: Az várható, hogy a XIV. kerületben most fognak patkányokat találni októberig

"Az, hogy patkánymentes, az nem egy szó szerint érthető fogalom. (..) Valódi patkánymentesség milliós városokban, amik tele vannak alagutakkal, csatornákkal, nagy lakótelepekkel, ott mindenütt van patkány," mondta a főpolgármester szerda reggel az M1 műsorában. Tarlós István szerint a budapesti patkánymizériával csak Karácsony Gergely háttércsapata próbálja elterelni a zuglói parkolási botrányról a figyelmet. Hozzátette:

2010-ben magasabb volt a patkányészlelésről szóló bejelentések száma mint most.

Aztán lecsökkent, és a közelmúltban újra emelkedett meg ismét. A hatóság jelzett és tervet készített a fokozott irtásra, ehhez rendelt többlet pénzt a főváros. Tarlós elmondása szerint a munka május 8-án meg is kezdődött. 

Tarlós kijelentette: 

"ami a lakosságot illeti, hát nem kell pánikba esni. Az várható, hogy a XIV. kerületben most fognak patkányokat találni októberig. Kétsége ne legyen erről."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.