Zsebkéssel vágta le a saját lábát a mezőgazdasági gépbe szorult amerikai gazda

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy 63 éves nebraskai farmer épp a gabonát szerette volna átszállítani az egyik silóból a másikba, amikor a lábát beszippantotta a mezőgazdasági gép egyik alkatrésze. Ez egy cső, aminek a belseje olyan, mint egy dugóhúzó. Az eset még április 19-én történt, a BBC most írta meg a történetét. 

Kurt Kaser egyedül dolgozott 600 hektáros farmján, nem volt nála a telefonja sem, így tudta, hogy egyhamar nem kap segítséget, ezért úgy döntött, a nála lévő, kb. 8 cm-es zsebkéssel lefűrészeli a saját lábát. „Nem volt más választásom” - nyilatkozta később az ABC News-nak. Miután kiszabadította magát, elkúszott a telefonig, és felhívta a fiát. A farmer elismerte, hogy korábban ő maga távolított el egy biztonsági alkatrészt a gépről, amit elfelejtett visszatenni. Néhány hetet kórházban töltött, majd rehabilitáción vett részt, múlt pénteken azonban visszatérhetett otthonába.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.