Zsebkéssel vágta le a saját lábát a mezőgazdasági gépbe szorult amerikai gazda

Egy 63 éves nebraskai farmer épp a gabonát szerette volna átszállítani az egyik silóból a másikba, amikor a lábát beszippantotta a mezőgazdasági gép egyik alkatrésze. Ez egy cső, aminek a belseje olyan, mint egy dugóhúzó. Az eset még április 19-én történt, a BBC most írta meg a történetét. 

Kurt Kaser egyedül dolgozott 600 hektáros farmján, nem volt nála a telefonja sem, így tudta, hogy egyhamar nem kap segítséget, ezért úgy döntött, a nála lévő, kb. 8 cm-es zsebkéssel lefűrészeli a saját lábát. „Nem volt más választásom” - nyilatkozta később az ABC News-nak. Miután kiszabadította magát, elkúszott a telefonig, és felhívta a fiát. A farmer elismerte, hogy korábban ő maga távolított el egy biztonsági alkatrészt a gépről, amit elfelejtett visszatenni. Néhány hetet kórházban töltött, majd rehabilitáción vett részt, múlt pénteken azonban visszatérhetett otthonába.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.