Továbbra is eső :-(

időjárás
2019 május 15., 02:03
comments 51

Jó reggelt kívánok, május 15-e van, de ha bárki azt állítaná, hogy még április sincs, elhinném neki. Azt is, hogy október vége van.

Esik.

És hideg van.

És esni is fog.

És hideg is marad.

Az előrejelzés szerint általában borult lesz az ég, délutánra "délkelet felől lassanként megkezdődik a felhőzet csökkenése". Addig viszont esik. És hideg lesz. Délelőtt jó, ha 15 fokig melegszik, de az ország nyugati felén inkább csak 7-8 fokkal számoljanak. Ott délután se lesz ennél számottevően melegebb, a csúcshőmérséklet 12 fok körül alakulhat, az ország legnyugatibb részein egész nap nem lesz tíz foknál melegebb.

A keleti határvidéken viszont délutánra még a nap is kisüthet, és akár 20 fok is lehet - jutalmuk ezért némi zivatarral párosuló zápor lesz. Öltözzenek vízhatlanul!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.