Egy mosóporért, egy tábla csokiért és egy doboz kukoricapehelyért lökte fel a nénit a 12 éves fiú

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Mezőszemerén az utcán osont egy 12 éves fiú egy 71 éves nő mögé, miután az idős asszony két szatyorral hazafelé tartott a bevásárlásból. A gyerek fellökte az asszonyt, és elvette tőle az egyik szatyrot, amiben egy mosópor, egy tábla mogyorós csoki és egy doboz kukoricapehely volt. A támadás következtében nő súlyos sérüléseket szenvedett.

A bíróság hosszan vizsgálta a vádlott belátási képességét, majd pártfogói felügyelet mellett próbára bocsátotta a fiút. Az ügyészség súlyosításért fellebbezett, közleményük szerint

„szabadságelvonással járó intézkedés alkalmazása indokolt, eredményes nevelése, ezáltal a helyes irányú fejlődése érdekében javítóintézeti elhelyezése szükséges.”

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.