Egy mosóporért, egy tábla csokiért és egy doboz kukoricapehelyért lökte fel a nénit a 12 éves fiú

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Mezőszemerén az utcán osont egy 12 éves fiú egy 71 éves nő mögé, miután az idős asszony két szatyorral hazafelé tartott a bevásárlásból. A gyerek fellökte az asszonyt, és elvette tőle az egyik szatyrot, amiben egy mosópor, egy tábla mogyorós csoki és egy doboz kukoricapehely volt. A támadás következtében nő súlyos sérüléseket szenvedett.

A bíróság hosszan vizsgálta a vádlott belátási képességét, majd pártfogói felügyelet mellett próbára bocsátotta a fiút. Az ügyészség súlyosításért fellebbezett, közleményük szerint

„szabadságelvonással járó intézkedés alkalmazása indokolt, eredményes nevelése, ezáltal a helyes irányú fejlődése érdekében javítóintézeti elhelyezése szükséges.”

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.