Elfogták a férfit, aki gázpisztollyal lövöldözött Budapesten

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Elfogták azt a támadót, aki gáz-riasztó pisztollyal lőtt rá egy férfira a VIII. kerülti Magdolna utcában szerda este - közölte a rendőrség. A rendőrségen a sértett arról tett bejelentést, hogy egy korábbi vita miatt két férfi az autója elé állt, miközben harmadik társuk több lövést adott le egy gáz-riasztó fegyverrel. Senki sem sérült meg.

A kocsi elé álló két férfit már korábban elfogták a Magdolna utcában. Harmadik, lövöldöző társukat pár órával később az Orczy úton kapták el.

Mindhárom férfit előállították, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt indult ellenük eljárás. Az autó elé álló két férfit őrizetbe vették, kezdeményezik letartóztatásukat.

A harmadik férfi elfogása után kiderült, hogy ellene a Debreceni Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg büntetésének letöltését, így őt a kihallgatását követően büntetés-végrehajtási intézetbe viszik. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.