Elfogták a férfit, aki gázpisztollyal lövöldözött Budapesten

bűnügy
2019 május 16., 04:22
comments 25

Elfogták azt a támadót, aki gáz-riasztó pisztollyal lőtt rá egy férfira a VIII. kerülti Magdolna utcában szerda este - közölte a rendőrség. A rendőrségen a sértett arról tett bejelentést, hogy egy korábbi vita miatt két férfi az autója elé állt, miközben harmadik társuk több lövést adott le egy gáz-riasztó fegyverrel. Senki sem sérült meg.

A kocsi elé álló két férfit már korábban elfogták a Magdolna utcában. Harmadik, lövöldöző társukat pár órával később az Orczy úton kapták el.

Mindhárom férfit előállították, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt indult ellenük eljárás. Az autó elé álló két férfit őrizetbe vették, kezdeményezik letartóztatásukat.

A harmadik férfi elfogása után kiderült, hogy ellene a Debreceni Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg büntetésének letöltését, így őt a kihallgatását követően büntetés-végrehajtási intézetbe viszik. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.