Majdnem agyonverte saját anyját egy budapesti férfi, mert elmondása szerint részegen betörőnek nézte

Az RTL Klub Híradója számolt be róla, hogy a rendőrség kedden vett őrizetbe egy 54 éves férfit, miután a gyanú szerint csaknem halálra verte 80 éves anyját. 

A támadás a nő gégényi otthonában történt, ahova a férfi évente egyszer-kétszer hazalátogatott. A Híradó információi szerint a férfi előbb ököllel, majd egy üvegdarabbal, végül egy kenyérvágó késsel támadt az idős nőre, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a koponyáján és a mellkasán. 

A férfi végül maga hívta a rendőröket, amikor rájött, hogy az anyját támadta meg. Elmondása szerint részegen ért a házhoz, zajt hallott és, azt hitte, betörő jár a konyhában, ezért esett neki. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.