Majdnem agyonverte saját anyját egy budapesti férfi, mert elmondása szerint részegen betörőnek nézte

bűnügy
2019 május 16., 19:04
comments 95

Az RTL Klub Híradója számolt be róla, hogy a rendőrség kedden vett őrizetbe egy 54 éves férfit, miután a gyanú szerint csaknem halálra verte 80 éves anyját.

A támadás a nő gégényi otthonában történt, ahova a férfi évente egyszer-kétszer hazalátogatott. A Híradó információi szerint a férfi előbb ököllel, majd egy üvegdarabbal, végül egy kenyérvágó késsel támadt az idős nőre, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a koponyáján és a mellkasán.

A férfi végül maga hívta a rendőröket, amikor rájött, hogy az anyját támadta meg. Elmondása szerint részegen ért a házhoz, zajt hallott és, azt hitte, betörő jár a konyhában, ezért esett neki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.