Majdnem agyonverte saját anyját egy budapesti férfi, mert elmondása szerint részegen betörőnek nézte

Az RTL Klub Híradója számolt be róla, hogy a rendőrség kedden vett őrizetbe egy 54 éves férfit, miután a gyanú szerint csaknem halálra verte 80 éves anyját. 

A támadás a nő gégényi otthonában történt, ahova a férfi évente egyszer-kétszer hazalátogatott. A Híradó információi szerint a férfi előbb ököllel, majd egy üvegdarabbal, végül egy kenyérvágó késsel támadt az idős nőre, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a koponyáján és a mellkasán. 

A férfi végül maga hívta a rendőröket, amikor rájött, hogy az anyját támadta meg. Elmondása szerint részegen ért a házhoz, zajt hallott és, azt hitte, betörő jár a konyhában, ezért esett neki. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.