- Te, Aladár, nem gurulunk át Nagykátára lövöldözni egy kicsit?
- De mire?
- Hát csak úgy poénból az emberekre a kocsiból.

Folytatólagosan, fegyveresen elkövetett garázdaság miatt 90 nap börtönre ítélte a  Budapest Környéki Törvényszék gyorsított eljárásban azt a férfit, aki társával együtt egy autóból egy airsoft fegyverrel lövöldözött április 21-én délben. A másik vádlottat, a felbujtót 160 óra közmunkára ítélte a bíróság. A törvényszék közleménye szerint a két férfi

saját személygépkocsijukkal Tápióbicske-Nagykáta útvonalon céltalanul autóztak, majd a náluk lévő - valódi fegyvernek látszó – Airsoft fegyverrel szórakozásból gumilövedékekkel lövöldözni kezdtek.

Egy tápióbicskei férfi a háza előtt a kertészkedett, ő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, mikor eltalálták az autóból.

(A címlapos kép csak illusztráció, és fogalmam sincs, hogy bármelyik elkövetőt Aladárnak hívják-e. A cím feletti képen a lövöldözéshez használt airsoft fegyver látható.)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.