- Te, Aladár, nem gurulunk át Nagykátára lövöldözni egy kicsit?
- De mire?
- Hát csak úgy poénból az emberekre a kocsiból.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Folytatólagosan, fegyveresen elkövetett garázdaság miatt 90 nap börtönre ítélte a  Budapest Környéki Törvényszék gyorsított eljárásban azt a férfit, aki társával együtt egy autóból egy airsoft fegyverrel lövöldözött április 21-én délben. A másik vádlottat, a felbujtót 160 óra közmunkára ítélte a bíróság. A törvényszék közleménye szerint a két férfi

saját személygépkocsijukkal Tápióbicske-Nagykáta útvonalon céltalanul autóztak, majd a náluk lévő - valódi fegyvernek látszó – Airsoft fegyverrel szórakozásból gumilövedékekkel lövöldözni kezdtek.

Egy tápióbicskei férfi a háza előtt a kertészkedett, ő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, mikor eltalálták az autóból.

(A címlapos kép csak illusztráció, és fogalmam sincs, hogy bármelyik elkövetőt Aladárnak hívják-e. A cím feletti képen a lövöldözéshez használt airsoft fegyver látható.)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.