Az iskolaigazgató személyesen Orbán Viktor miniszterelnök úrnak köszöni a nagyrészt uniós pénzből nyújtott támogatást

POLITIKA
2019 május 17., 15:29
comments 452

Jó híreket kapott az Arany János Református Gimnázium: a kormány döntése értelmében az iskola épületenergetikai fejlesztésére 300 millió forintot kap a fenntartó Nagykőrösi Református Egyházközség.

Dr. Cziráné Dr. Kőházi-Kis Tímea igazgató az intézmény hivatalos Facebook-oldalán ezt így jelentette be:

„Hálás szívvel köszönjük meg Magyarország Kormányának, Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak a nagykőrösi gimnázium számára nyújtott történelmi jelentőségű támogatást. Minden egykori, jelenlegi és leendő diákunk és munkatársunk nevében köszönjük a közreműködést Támogatóinknak! HAJRÁ ARANY GIMI!”

A támogatást amúgy nem a miniszterelnök úr fizeti, hanem a magyar és az európai adófizetők. De főleg az utóbbiak: a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) 85 százaléka uniós hozzájárulásból valósul meg.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.