Egy vasmegyeri nő fél éven keresztül járt lopni a nyíregyházi kórházba

bűnügy
2019 május 17., 12:51
comments 97

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 44 éves vasmegyeri nővel szemben. Az elmúlt félévben több sértett tett feljelentést a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, akiktől a kórházban lopta el valaki a pénztárcájukat, a benne lévő pénzzel, bankkártyákkal és személyes iratokkal együtt.

A nyomozás alatt a rendőrök látókörébe került a vasmegyeri nő, aki minden bejelentett lopás alkalmával járt a kórház területén.

photo_camera A gyanúsított  Forrás:Police.hu

A rendőrök végül csütörtökön egy újabb lopást követően fogták el a tolvajt, aki akkor már minden kétséget kizáróan összefüggésbe hozható volt a lopással. A gyanúsított a terhére rótt hat rendbeli lopás elkövetését beismerte és részletesen elmondta, hogy mely kórházi épületekben és hogyan követte el.

Kizárólag pénztárcákat lopott, amelyeket a személyes iratokkal együtt eldobott, a pénzt megtartotta és megélhetésére fordította. Elmondta azt is, hogy mindig nőktől lopott, mert állítása szerint az kevésbé volt feltűnő, ha a várótermekben a vele azonos neműek mellett foglalt helyet.

(Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.