Egy vasmegyeri nő fél éven keresztül járt lopni a nyíregyházi kórházba

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 44 éves vasmegyeri nővel szemben. Az elmúlt félévben több sértett tett feljelentést a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, akiktől a kórházban lopta el valaki a pénztárcájukat, a benne lévő pénzzel, bankkártyákkal és személyes iratokkal együtt.

A nyomozás alatt a rendőrök látókörébe került a vasmegyeri nő, aki minden bejelentett lopás alkalmával járt a kórház területén.

A gyanúsított  Forrás:Police.hu

A rendőrök végül csütörtökön egy újabb lopást követően fogták el a tolvajt, aki akkor már minden kétséget kizáróan összefüggésbe hozható volt a lopással. A gyanúsított a terhére rótt hat rendbeli lopás elkövetését beismerte és részletesen elmondta, hogy mely kórházi épületekben és hogyan követte el.

Kizárólag pénztárcákat lopott, amelyeket a személyes iratokkal együtt eldobott, a pénzt megtartotta és megélhetésére fordította. Elmondta azt is, hogy mindig nőktől lopott, mert állítása szerint az kevésbé volt feltűnő, ha a várótermekben a vele azonos neműek mellett foglalt helyet.

(Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.