30 euró lesz a legolcsóbb jegy a 2020-as Eb budapesti meccseire

futball
2019 május 19., 10:47
comments 98

Kb. tízezer forintba fog kerülni a legolcsóbb jegy a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság budapesti meccsére. Az UEFA vasárnap hozta nyilvánosságra a belépók értékesítésére vonatkozó szabályokat és az árlistát. Közleményük szerint minden helyszínen három kategóriát határoztak meg. Budapesten, ahol egy csoportmeccset és egy nyolcaddöntőt rendeznek, 30, 75 és 125 eurós jegyek lesznek.

Az Európa-bajnokságok hatvanadik évfordulója alkalmából különleges keretek között, 12 városban rendezik a 24 csapatos Eb 51 mérkőzését.

Az UEFA vasárnapi bejelentése szerint összesen csaknem két és fél millió belépő lesz elérhető a szurkolók számára, ami rekordot jelent. Az értékesítés első szakaszában - amely június 12-től július 12-ig tart - másfél millió belépő válik elérhetővé. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.