Fiatalkorúakat gyanúsítanak a hajdúhadházi gyilkossággal

Három fiatalkorút, egy 15, egy 16 és egy 17 éves fiatalt gyanúsítanak a május 13-i hajdúhadházi gyilkosság elkövetésével. A rendőrség pár nappal a gyilkosság után, május 16-án, csütörtökön vette előzetes őrizetbe a fiatalokat, akiknek a bíróság időközben elrendelte a letartóztatását is.

Balogh Péter Tamás, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a három támadó vascsővel verte agyon 66 éves áldozatát, aki a szakszerű kórházi ellátás ellenére belehalt sérüléseibe.

A rendőrök szerint az idős férfi kutyaugatásra ment ki a kertjébe. A kertben a gyanúsítottak egy vascsővel leütötték, majd a lakásából rövid kutatás után 6000 forintot vettek el, közben a sértett feleségét megfenyegették. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.