Meteorológiai értelemben is eljött a május!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Megérte türelemmel várni, így május 19-re meg is jött a hagyományos értelemben vett májusi időjárás. Az elmúlt napokhoz képest ez annyiban jelent változást, hogy

  • ugyan mennyiségre továbbra is sok csapadékra számíthatunk, de az elmúlt napok folyamatos esőzéseihez képest ez most hirtelen lezúduló záporok formájában érkezik;
  • így nemhogy borult nem lesz egész nap, de kifejezetten sok napsütésre számíthatunk;
  • a csúcshőmérséklet pedig akár 28 fok is lehet!

A fentiek közül záporokra, zivatarokra elsősorban északon, délutántól egyre többfelé számíthatunk. A déli, délkeleti szél többnyire mérsékelt marad, zivatarok környékén azonban felerősödhet.

Aki úgy tehet, mintha nem lenne holnap, annak feltétlen ajánlom a mai éjszakát, van, ahol még éjjel is lesz 20 fok!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.