Meteorológiai értelemben is eljött a május!

Megérte türelemmel várni, így május 19-re meg is jött a hagyományos értelemben vett májusi időjárás. Az elmúlt napokhoz képest ez annyiban jelent változást, hogy

  • ugyan mennyiségre továbbra is sok csapadékra számíthatunk, de az elmúlt napok folyamatos esőzéseihez képest ez most hirtelen lezúduló záporok formájában érkezik;
  • így nemhogy borult nem lesz egész nap, de kifejezetten sok napsütésre számíthatunk;
  • a csúcshőmérséklet pedig akár 28 fok is lehet!

A fentiek közül záporokra, zivatarokra elsősorban északon, délutántól egyre többfelé számíthatunk. A déli, délkeleti szél többnyire mérsékelt marad, zivatarok környékén azonban felerősödhet.

Aki úgy tehet, mintha nem lenne holnap, annak feltétlen ajánlom a mai éjszakát, van, ahol még éjjel is lesz 20 fok!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.