Csak most ismerték be: május elején egy napig szünetelt a röntgenvizsgálat a fővárosi baleseti központban

Május 6-án egész nap szünetelt a friss sérültek röntgenes vizsgálata a fővárosi baleseti központban, írja a Magyar Narancs. A lapnak nyilatkozó betegek arról számoltak be, hogy már a portánál közölték velük, hogy hova menjek. Volt, akit a kőbányai Bajcsy-Zsilinszky Kórházba irányítottak. Igaz, az illetőt korábban éppen onnan küldték a Fiumei útra. A röntgent azért nem tudták a CT-vel kiváltani, mert az éppen szét szedett állapotban volt. A Magyar Narancs megkeresésére az intézmény elismerte, valóban szünetelt a szolgáltatás, de azt csak szoftverfrissítést követő szerverhiba okozta. Arra a kérdésre, hogy miért hétfőn végezték azt, már nem válaszoltak. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.