Leállították a focimeccset, hogy a kampánytúrázó román miniszterelnök helikoptere leszállhasson

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ismét vidámra sikeredett a román miniszterelnök kampányútjának legújabb állomása, számolt be a Főtér.ro. Viorica Dăncilă kormányfő vasárnap a dél-romániai Gorj megyében található Polovragi érkezett helikopteren, ami egy olyan futballpályára szállt le, amin éppen meccs zajlott. A játékot leállították, a gép mégsem landolt:

a rotorok zaja megrémítette a "stadion" mellett békésen legelésző teheneket, és elárasztották a korábban kiürült pályát.

Dăncilának hosszú percekig kellett a gyep fölött várakozni, mire kikergették az ellenzéki kérődzőket. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.