Meghalt egy értelmi fogyatékos férfi Szekszárdon, fa építőkockákat találtak a gyomrában

Színes háromcentiméteres építőkockákat nyelt le egy 27 éves értelmi fogyatékos férfi Szekszárdon - számolt be róla az RTL Híradó. A férfi állandó gondozásra szorult, ezért egy értelmi fogyatékos embereket gondozó szociális otthonban élt.

A férfi január közepén kezdett légzési nehézségekre panaszkodni, napokig nem javult az állapota, ezért bekerült a szekszárdi kórházba. Pár nappal később meghalt.

A rendőrség nyomozást indított végül a boncoláskor kiderült, egy építőkocka volt a férfi nyelőcsövében, három pedig a gyomrában.

Egyelőre vizsgálják, hogy a kockák okozták-e a halálát. A Tolnai Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A Híradó kereste a szociális otthont, de egyelőre sem az igazgató, sem a fenntartó nem válaszolt a kérdéseikre.

]


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.