Nem akart vele járni a kislány, ezért húsklopfolóval fejbe verte, és háromszor megerőszakolta

Hétfőn megkezdődött a Tatabányai Törvényszéken annak a férfinak a pere, aki a vád szerint tavaly húsklopfolóval fejbe ütött, majd háromszor megerőszakolt egy kislányt Oroszlánynál. Az előkészítő ülésen a férfi nem tett beismerő vallomást - közölte a Törvényszék.

A vád szerint a férfi együtt szeretett volna járni a sértett lánnyal, de a lány csupán barátként tekintett rá. Ezért a férfi tavaly áprilisban az esti órákban a Bokodot és Oroszlányt összekötő földúton a bokrok közé csalta a lányt azzal az ürüggyel, hogy nézze meg, milyen leadni való rezet rejtett oda.

Ezután a bokor alól kivett egy előzőleg oda készített húsklopfolót, és amikor a sértett neki hátat fordított, nagy erővel, legalább három alkalommal a fején megütötte a lányt.

A földre került sértettet a férfi ezután fojtogatta, ököllel többször megütötte, és vele akarata ellenére közösült. A vádlott ezután sátrat állított fel a helyszínen, és bár a sértett haza akart menni, onnan nem engedte el, és a sértettet még kétszer megerőszakolta. A sértettnek az őt ért bántalmazás következtében arccsonttörése, orrcsonttörése és testszerte több zúzódása és horzsolása keletkezett, továbbá a nyakát ért szorítás alkalmas volt reflexes szívmegállás, azaz halálos eredmény előidézésére is.

A hétfőn megtartott előkészítő ülésen nem született ítélet az ügyben. A bíróság a tárgyalást július 1-jére napolta, amikor tanúk, illetve orvosszakértő meghallgatása és esetlegesen ítélet várható.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér