Orbán: Mennyivel mentünk, Vivien? Keszthelyi: Volt 180 is

POLITIKA
2019 május 20., 14:36
comments 355

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadásán tette tiszteletét. „A jövő elkezdődött körülöttünk, úgy hívják, digitális gazdaság, Ipar 4.0 (...), ez a beruházás pedig egy első jegy, amelyet megváltottunk ebbe a bizonyos jövőbe” - mondta Orbán a tesztpályáról.

Orbán ezután beült Keszthelyi Vivien autóversenyző Audijába, hogy menjenek egy kört az új pályán. Erről kitett egy videót a Facebookjára is.

  • „Izgalmas lesz?” - kérdezte Orbán az anyósülésen indulás előtt.
  • „Persze” - válaszolta Keszthelyi.
  • „Adrenalin?” - faggatózott tovább Orbán.
  • „Tele adrenalinnal” - mondta erre az autóversenyző.

Ezután felberregett a motor, elindultak. Ez lett belőle:

photo_camera Orbán Viktor Instagram

A miniszterelnök a tesztkör után az Instájára posztolt, szintén egy videót, az előző kép annak a videónak a záróképe. Előtte a következő párbeszéd hallatszik:

  • „Mennyivel mentünk, Vivien?” - kérdezte rekedtes hangon Orbán.
  • „Volt 180 is” - válaszolt Keszthelyi.

Íme:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.