Orbán: Mennyivel mentünk, Vivien? Keszthelyi: Volt 180 is

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadásán tette tiszteletét. „A jövő elkezdődött körülöttünk, úgy hívják, digitális gazdaság, Ipar 4.0 (...), ez a beruházás pedig egy első jegy, amelyet megváltottunk ebbe a bizonyos jövőbe” - mondta Orbán a tesztpályáról.

Orbán ezután beült Keszthelyi Vivien autóversenyző Audijába, hogy menjenek egy kört az új pályán. Erről kitett egy videót a Facebookjára is.

  • „Izgalmas lesz?” - kérdezte Orbán az anyósülésen indulás előtt.
  • „Persze” - válaszolta Keszthelyi.
  • „Adrenalin?” - faggatózott tovább Orbán.
  • „Tele adrenalinnal” - mondta erre az autóversenyző.

Ezután felberregett a motor, elindultak. Ez lett belőle:

Orbán Viktor Instagram

A miniszterelnök a tesztkör után az Instájára posztolt, szintén egy videót, az előző kép annak a videónak a záróképe. Előtte a következő párbeszéd hallatszik:

  • „Mennyivel mentünk, Vivien?” - kérdezte rekedtes hangon Orbán.
  • „Volt 180 is” - válaszolt Keszthelyi.

Íme:


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.