Orbán: Mennyivel mentünk, Vivien? Keszthelyi: Volt 180 is

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadásán tette tiszteletét. „A jövő elkezdődött körülöttünk, úgy hívják, digitális gazdaság, Ipar 4.0 (...), ez a beruházás pedig egy első jegy, amelyet megváltottunk ebbe a bizonyos jövőbe” - mondta Orbán a tesztpályáról.

Orbán ezután beült Keszthelyi Vivien autóversenyző Audijába, hogy menjenek egy kört az új pályán. Erről kitett egy videót a Facebookjára is.

  • „Izgalmas lesz?” - kérdezte Orbán az anyósülésen indulás előtt.
  • „Persze” - válaszolta Keszthelyi.
  • „Adrenalin?” - faggatózott tovább Orbán.
  • „Tele adrenalinnal” - mondta erre az autóversenyző.

Ezután felberregett a motor, elindultak. Ez lett belőle:

Orbán Viktor Instagram

A miniszterelnök a tesztkör után az Instájára posztolt, szintén egy videót, az előző kép annak a videónak a záróképe. Előtte a következő párbeszéd hallatszik:

  • „Mennyivel mentünk, Vivien?” - kérdezte rekedtes hangon Orbán.
  • „Volt 180 is” - válaszolt Keszthelyi.

Íme:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.