Halálra gázoltak egy 75 éves nőt a II. kerületben

A BRFK halált okozó közúti baleset okozása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást, miután a II. kerületben, a Zsigmond téri villamosmegállónál hétfőn 15:28-kor egy autó – eddig tisztázatlan körülmények között – elütött egy 75 éves nőt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Fotó: police.hu

A rendőrség egy kék BMW-vel közlekedő motorost és további szemtanúkat keres. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.