Vigh László fideszes képviselő egy AJÁNDÉKKOSÁRRAL köszönt el Orbántól

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vigh László (Fidesz), Zala megye 1. sz. választókerület parlamenti képviselője hétfőn szűnni nem akaró szeretettel, a legnagyobb örömmel, végtelen hálával, a legeslegmélyebb tisztelettel köszöntötte Orbán Viktort Zalaegerszegen, és egy „személyes ajándékkal”, egy ajándékkosárral köszönt el a miniszterelnöktől.

„A mai eseménydús nap után, az Egerszegi Estékben tett miniszterelnöki interjú befejeztével személyes ajándékkal köszöntem el Orbán Viktor miniszterelnöktől.”Fotó: Vigh László/Facebook

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.