Vigh László fideszes képviselő egy AJÁNDÉKKOSÁRRAL köszönt el Orbántól

idióta rekordok
2019 május 21., 19:06

Vigh László (Fidesz), Zala megye 1. sz. választókerület parlamenti képviselője hétfőn szűnni nem akaró szeretettel, a legnagyobb örömmel, végtelen hálával, a legeslegmélyebb tisztelettel köszöntötte Orbán Viktort Zalaegerszegen, és egy „személyes ajándékkal”, egy ajándékkosárral köszönt el a miniszterelnöktől.

„A mai eseménydús nap után, az Egerszegi Estékben tett miniszterelnöki interjú befejeztével személyes ajándékkal köszöntem el Orbán Viktor miniszterelnöktől.”
photo_camera „A mai eseménydús nap után, az Egerszegi Estékben tett miniszterelnöki interjú befejeztével személyes ajándékkal köszöntem el Orbán Viktor miniszterelnöktől.” Fotó: Vigh László/Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.