19 kaposmérői szódapénzét lopta el

"Szabálysértési értékre üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett lopás vétsége" miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé a Kaposvári Járási Ögyészség azt a 35 éves kaposmérői férfit, aki 2019 januárjától kezdődően április végéig összesen 19 sértettet károsított meg.

Kaposmérőn az a szokás, hogy az emberek a házuk elé rakják a cserére váró üres szódáspalackokat, mellé a vásárolni kívánt szóda árát. A vádlott ezeket a kitett pénzeket gyűjtötte be a falu utcáit járva.

Végül az egyik sértett szomszédja látta meg és értesítette a rendőröket. Az ügyészség elzárást indítványozott a többszörösen visszaeső vádlottal szemben. (Via Ügyészség)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.