22 fillért erősödött a forint az euróhoz képest

gazdaság
2019 május 22., 02:47
comments 36

Kedd estéhez képest szerényen erősödött a forint jegyzése a főbb devizákhoz képest szerda kora reggel, jelentette az MTI. Magyar idő szerint fél hét körül az eurót 326,24 forintos árfolyamon jegyezték a kedd esti 326,46 forintos árfolyamhoz képest. A svájci frankkal szemben 34 fillért erősödött, azt jelenleg 289,10 forintos árfolyamon jegyzik. A dollárral szemben már csak 11 fillért erősödött, az amerikai valutát 292,35 forinton jegyzik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.