A Fidesz szerint Soros szervezi a pénteki klímatüntetést, amivel beavatkozik az EP-választásba

politika
2019 május 22., 16:19
comments 301

Ráillik a Soros-hálózat működésére a péntekre tervezett Klímasztrájk tüntetés, jelentette ki a Fidesz frakció szóvivője szerda este a HírTV-ben. Halász János szerint azért, 

mert látszólag népszerű témát felhasználva buzdítanak az EP-választáson való részvételre, (...) és akik buzdítanak, azok migránspárti szervezetek.

A szervezők becsapják az embereket, mert nem mondják ki nyíltan, hogy most azért kampányolnak, hogy a migránsok maradjanak Európában, tette hozzá. Halász kijelentette: 

"Főleg Facebook-on. Számítógépen, számítástechnikai eszközökkel érnek el embereket. Egy klikkhadsereg, amit Soros pénzel."

A szóvivő szerint a klímatüntetést szervezők beavatkoznak a választásokba, mégpedig úgy, hogy azon nem is indulnak. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.