A Fidesz szerint Soros szervezi a pénteki klímatüntetést, amivel beavatkozik az EP-választásba

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ráillik a Soros-hálózat működésére a péntekre tervezett Klímasztrájk tüntetés, jelentette ki a Fidesz frakció szóvivője szerda este a HírTV-ben. Halász János szerint azért, 

mert látszólag népszerű témát felhasználva buzdítanak az EP-választáson való részvételre, (...) és akik buzdítanak, azok migránspárti szervezetek.

A szervezők becsapják az embereket, mert nem mondják ki nyíltan, hogy most azért kampányolnak, hogy a migránsok maradjanak Európában, tette hozzá. Halász kijelentette: 

"Főleg Facebook-on. Számítógépen, számítástechnikai eszközökkel érnek el embereket. Egy klikkhadsereg, amit Soros pénzel."

A szóvivő szerint a klímatüntetést szervezők beavatkoznak a választásokba, mégpedig úgy, hogy azon nem is indulnak. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.