A naptejjel ma ne vesződjenek

időjárás
2019 május 22., 04:06
comments 156

Ha általában nagyon zavarja a napsütés, ma fellélegezhet: talán az ország déli részén hosszabb-rövidebb időre felszakadozhat a felhőzet, az északi részeken viszont erősen felhős lesz az ég.

És ha már felhős, akkor esni is fog. Az ország északkeleti, északi harmadán egyre többfele lesz záporeső, elszórtan zápor és zivatar. Ehhez még szél is társul majd, az ország nagyrészén délnyugati, a Dunántúlon északnyugati szelekre számíthatunk. A legmagasabb hőmérséklet 16-22 fok között alakul, a leghidegebb az Északi-középhegységben lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.