Alkoholtilalmat vezethetnek be a paksi bővítés munkásszállóin és környékén

gazdaság
2019 május 22., 18:17

A volt kalocsai laktanyán és környékén alakítánák ki a paksi bővítésen dolgozók munkásszállóit, írja a kalohirek.hu-ra hivatkozva a hvg.hu. Egyelőre kevés a konkrétum, de a város képviselő-testülete már megszavazta a volt katonai terület felajánlását. A tervek szerint Kalocsát Pakssal híd kötné össze, ennek előkészítése már zajlik. Úgy tudni, hogy az építés csúcsidőszakában több, mint nyolcezer embert foglalkoztatna a bővítés: az 1500 mérnököt lakásokban, míg a 6500 munkást szállókban helyeznék el. A kalohirek.hu szerint a volt laktanyában kialakítandó zárt komplexumban fodrászat, és konditerem is üzemelne. A minivárost üzemeltető PIP Közép-Duna Menti Térségfejlesztési Nonprofit Kft.

alkoholtilalom bevezetésén is gondolkozik, de erről végleges döntés még nem született.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.