Alkoholtilalmat vezethetnek be a paksi bővítés munkásszállóin és környékén

gazdaság
2019 május 22., 16:17

A volt kalocsai laktanyán és környékén alakítánák ki a paksi bővítésen dolgozók munkásszállóit, írja a kalohirek.hu-ra hivatkozva a hvg.hu. Egyelőre kevés a konkrétum, de a város képviselő-testülete már megszavazta a volt katonai terület felajánlását. A tervek szerint Kalocsát Pakssal híd kötné össze, ennek előkészítése már zajlik. Úgy tudni, hogy az építés csúcsidőszakában több, mint nyolcezer embert foglalkoztatna a bővítés: az 1500 mérnököt lakásokban, míg a 6500 munkást szállókban helyeznék el. A kalohirek.hu szerint a volt laktanyában kialakítandó zárt komplexumban fodrászat, és konditerem is üzemelne. A minivárost üzemeltető PIP Közép-Duna Menti Térségfejlesztési Nonprofit Kft.

alkoholtilalom bevezetésén is gondolkozik, de erről végleges döntés még nem született.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.