Börtönbe küldené a stadionban verekedő fradistákat az ügyészség

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nem elégedett meg az első fokon ítélő bíróság döntésével a IX. Kerületi Ügyészség, súlyosbításért fellebbezett a Fradi-ultrák ügyében, írja a 24.hu. Beadványuk szerint legalább kilenc elkövetőnél letöltendő szabadságvesztés kiszabása lenne indokolt, valamint hosszabb időtartamra és minden sportrendezvényről kitiltaná a verekedőket. 

2017 őszén a Debrecennel játszott a Fradi, a meccs szünetében pedig verekedés tört ki a drukkerek között. Az ilyen verekedéseken általában az egyik csapat szurkolói esnek neki a másik csapat szurkolóinak, de itt nem ez történt: egy fradista csoport tagjai verték meg a másik fradista csoport vezetőjét. Első fokon mind a 18 vádlottat elítélték, de börtönbe mennie csak az egyiküknek kell, a többiek felfüggesztettet kaptak

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.