Lerakták, majd felszedték a hódmezővásárhelyi tram-train síneit

Felszedik a korábban már lerakott, használt síneket a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő, most épülő villamosvasút vonalán, számolt be az RTL Klub Híradója. Korábban a kivitelező Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. azt állította, hogy a több mint negyvenéves, használt sínek kiválóak lesznek a mellékvonalra, a térség országgyűlési képviselője, Lázár János arról tájékoztatta az ott élők, hogy mégsem felelnek meg a vasak. Hogy miért nem, rejtély. Az RTL Klub hiába érdeklődött a NIF-nél, hogy miért kellett felszedni a lerakott síneket, ki hibázott, és a döntés milyen költségvonzattal járt, az állami cég nem válaszolt. 

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint Lázár a hibás. Márki-Zay Péter emlékeztetett: 2017-ben Lázár még le akarta állíttatni a projektet azzal az indokkal, hogy túl drága. Miután kinevezték projektfelelősnek, már támogatta azt. Az RTL Klub kereste Lázár Jánost is, de a képviselő nem reagált. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.