Magyar kamionost tett helyre egy bajor rendőr, mert egy közúti balesetet fotózott

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A 24.hu írt arról a videóról, amit rövid idő alatt több mint egymillióan láttak a Bayerischer Rundfunk Facebook-oldalán, és az látható rajta, hogy egy bajorországi halálos közúti baleset helyszínén fotózó autósokat kioktat egy rendőr. 

A rendőr előbb egy kisteherautó cseh sofőrjét hívja ki a járműből, hogy mutatna neki valamit, majd odavinné a baleset halálos áldozataihoz, hogy akkor fotózza le őket, ha már eddig is fotózta a balesetet az autójából. A férfi zavarba jön, és közli, hogy nem akar közelebb menni. Végül a fotókért 128 eurós büntetést kellett fizetnie, miközben a rendőr közölte, hogy szégyellje magát. 

A videó második felén egy magyar kamionsofőrt próbál meg odavezetni az angolul beszélő rendőr az áldozatokhoz, miközben arról beszél, hogy ők is Magyarországról jöttek. 'Miért készít képeket? A saját országából jöttek. Szégyellje magát', mondja a magyar férfinak a bajor rendőr. A felvételen ezt már nem látni, de vélhetően a magyar sofőr is megkaphatta a büntetést. 

Az Index bajorországi rendőrség honlapján akadt egy halálos kimenetelű baleset nyomára: Nürnberg közelében, az A6-os autópályán nem sikerült megmenteni egy férfi életét, kinek az állampolgárságát a rendőrségi hír nem közölte. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.