Teljes ellenzéki összefogás a XVI. kerületben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Világnézeti különbségeikre tekintet nélkül az összes ellenzéki párt összefog a főváros XVI. kerületében az őszi önkormányzati választások előtt, írja az Index. A Momentum szerdai közleményére hivatkozva írják, hogy a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd helyi szervezetei közös szervezetet hoznak létre, mely teret kínál a későbbi szoros együttműködésre, és alapját képzi az őszi választásokon való indulásnak.

Terveik szerint az önkormányzati választáson minden egyéni körzetben csak egy ellenzéki jelölt indulna. Az már korábban eldőlt, hogy az ellenzék közös polgármesterjelöltet állít, Nemes Gábort, a vol BKV-s szakszervezeti vezetőt támogatják.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.