Teljes ellenzéki összefogás a XVI. kerületben

POLITIKA
2019 május 22., 10:50
comments 164

Világnézeti különbségeikre tekintet nélkül az összes ellenzéki párt összefog a főváros XVI. kerületében az őszi önkormányzati választások előtt, írja az Index. A Momentum szerdai közleményére hivatkozva írják, hogy a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd helyi szervezetei közös szervezetet hoznak létre, mely teret kínál a későbbi szoros együttműködésre, és alapját képzi az őszi választásokon való indulásnak.

Terveik szerint az önkormányzati választáson minden egyéni körzetben csak egy ellenzéki jelölt indulna. Az már korábban eldőlt, hogy az ellenzék közös polgármesterjelöltet állít, Nemes Gábort, a vol BKV-s szakszervezeti vezetőt támogatják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.