Tízmilliókat költhet a Mi Hazánk kampányra, nem tudni miből

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Miután a párt nem válaszolt, a Magyar Narancs megpróbálta megbecsülni a Toroczkai László vezette Mi Hazánk Mozgalom EP-kampányának költségét. A párt nem kap állami támogatást, az EP-kampányhoz pedig nem jár, rejtély, hogy miből finanszírozzák magukat. A lap szerint a szervezet

  • legalább három irodát üzemeltet, 
  • profin kommunikál: nyomtatott füzettel, Facebook-hirdetésekkel, kampánystandokkal,
  • a közelmúltban nagyszabású majálist és legalább 70 vidéki fórumot rendeztek. 

A Magyar Narancs a Transparency International Magyarország 2014-es költségbecslése alapján arra jutott, hogy ezek legalább 

60-100 millió forintba kerülhettek.

Hogy honnan a pénz, nem tudni: hiába keresték a pártot, és a pártigazgatót külön is, választ nem kaptak. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.