Uniós rekord: a budapestiek 72 százaléka szerint az egészségügy a térség legnagyobb problémája

Most tette közzé az Eurobarometer azt a tavaly novemberben készített uniós felmérést, amiben többek közt arra is rákérdeztek, hogy mit tartanak a válaszadók jelenleg a térségünk legnagyobb problémájának. A 2405 magyar megkérdezésével készített kutatás uniós rekorddal zárult, nemcsak mind a nyolc magyarországi régióban az egészségügyet sorolták az első helyre, 

de a budapestiek 72 százaléka a legmagasabb volt az EU-ban.

De még a Közép-Magyarországon mért 70 százalék is dobogót ért, mutat rá a G7. Az egészségügy után a magyaroknál az oktatást, a munkanélküliséget, és az elvándorlást jelölték még meg. A migrációt csak ezek után vélték problémásnak: átlagosan a válaszadók 8-10 százaléka nevezte meg kihívásként. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.