Uniós rekord: a budapestiek 72 százaléka szerint az egészségügy a térség legnagyobb problémája

Egészségügy
2019 május 22., 19:31
comments 85

Most tette közzé az Eurobarometer azt a tavaly novemberben készített uniós felmérést, amiben többek közt arra is rákérdeztek, hogy mit tartanak a válaszadók jelenleg a térségünk legnagyobb problémájának. A 2405 magyar megkérdezésével készített kutatás uniós rekorddal zárult, nemcsak mind a nyolc magyarországi régióban az egészségügyet sorolták az első helyre,

de a budapestiek 72 százaléka a legmagasabb volt az EU-ban.

De még a Közép-Magyarországon mért 70 százalék is dobogót ért, mutat rá a G7. Az egészségügy után a magyaroknál az oktatást, a munkanélküliséget, és az elvándorlást jelölték még meg. A migrációt csak ezek után vélték problémásnak: átlagosan a válaszadók 8-10 százaléka nevezte meg kihívásként.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt