A győri kormányablak jegyzőkönyvben ismerte el, hogy nincs pénzük vécépapírra és szappanra

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Index olvasója reggel az ügyeit intézni ment a Győri Járási Hivatal Kormányablak Főosztályára, ahol bement a kormányablak vécéjébe, de nem talált vécépapírt, szappant és kéztörlőt sem. Az olvasó ezt nem hagyta annyiban: pecsétes, főosztályvezetői aláírással ellátott jegyzőkönyvet készíttetett, amiben leírták:

„A mai napon kormányablak ügyintézésre megjelent ügyfél sérelmezte, hogy a hogy a közösségi WC-kben (ügyfél WC), nincs sem a női, sem a férfi oldalon WC papír. Sem szappan, sem kéztörlő papír. Csoda, hogy van víz. Megjegyezte, hogy ez egy kormányhivatal, és ha vezetőinek van lehetőségük kulturált módon elintézni ügyeiket (WC), akkor a tisztes honpolgárnak, aki ide bejön ügyet intézni, annak is van ugyanolyan joga. Főleg úgy, hogy ide járnak kismamák, gyerekes szülők és felnőttek.

Ragaszkodott hozzá, hogy az iroda vezetőjével közösen tekintse meg a helyiségeket. Az iroda vezetője arra hivatkozott, hogy korlátozottak a lehetőségek, sajnos nincs rá keret.”

Tehát hivatalos papír lett arról, hogy a kormányablaknak nincs pénze vécépapírra. (Index)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.