A győri kormányablak jegyzőkönyvben ismerte el, hogy nincs pénzük vécépapírra és szappanra

2019 május 23., csütörtök 15:56
168

Az Index olvasója reggel az ügyeit intézni ment a Győri Járási Hivatal Kormányablak Főosztályára, ahol bement a kormányablak vécéjébe, de nem talált vécépapírt, szappant és kéztörlőt sem. Az olvasó ezt nem hagyta annyiban: pecsétes, főosztályvezetői aláírással ellátott jegyzőkönyvet készíttetett, amiben leírták:

„A mai napon kormányablak ügyintézésre megjelent ügyfél sérelmezte, hogy a hogy a közösségi WC-kben (ügyfél WC), nincs sem a női, sem a férfi oldalon WC papír. Sem szappan, sem kéztörlő papír. Csoda, hogy van víz. Megjegyezte, hogy ez egy kormányhivatal, és ha vezetőinek van lehetőségük kulturált módon elintézni ügyeiket (WC), akkor a tisztes honpolgárnak, aki ide bejön ügyet intézni, annak is van ugyanolyan joga. Főleg úgy, hogy ide járnak kismamák, gyerekes szülők és felnőttek.

Ragaszkodott hozzá, hogy az iroda vezetőjével közösen tekintse meg a helyiségeket. Az iroda vezetője arra hivatkozott, hogy korlátozottak a lehetőségek, sajnos nincs rá keret.”

Tehát hivatalos papír lett arról, hogy a kormányablaknak nincs pénze vécépapírra. (Index)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt