A győri kormányablak jegyzőkönyvben ismerte el, hogy nincs pénzük vécépapírra és szappanra

politika
2019 május 23., 15:56

Az Index olvasója reggel az ügyeit intézni ment a Győri Járási Hivatal Kormányablak Főosztályára, ahol bement a kormányablak vécéjébe, de nem talált vécépapírt, szappant és kéztörlőt sem. Az olvasó ezt nem hagyta annyiban: pecsétes, főosztályvezetői aláírással ellátott jegyzőkönyvet készíttetett, amiben leírták:

„A mai napon kormányablak ügyintézésre megjelent ügyfél sérelmezte, hogy a hogy a közösségi WC-kben (ügyfél WC), nincs sem a női, sem a férfi oldalon WC papír. Sem szappan, sem kéztörlő papír. Csoda, hogy van víz. Megjegyezte, hogy ez egy kormányhivatal, és ha vezetőinek van lehetőségük kulturált módon elintézni ügyeiket (WC), akkor a tisztes honpolgárnak, aki ide bejön ügyet intézni, annak is van ugyanolyan joga. Főleg úgy, hogy ide járnak kismamák, gyerekes szülők és felnőttek.

Ragaszkodott hozzá, hogy az iroda vezetőjével közösen tekintse meg a helyiségeket. Az iroda vezetője arra hivatkozott, hogy korlátozottak a lehetőségek, sajnos nincs rá keret.”

Tehát hivatalos papír lett arról, hogy a kormányablaknak nincs pénze vécépapírra. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.