18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Kritikus jelentőségű exkluzív törőinterjúban eddig sosem hallott dolgokat mond a brüsszeli elitről, és, kérem próbálják megőrizni a nyugalmukat, a BEVÁNDORLÁSRÓL Varga Judit EU államtitkár (18+)

POLITIKA
2019 május 23., 06:36
comments 337

Gyengébb idegzetű olvasóink jobb, ha nem olvasnak tovább, elfordulnak, behunyják a szemüket, visszafekszenek az ágyba, és a fejükre húznak egy-két réteg dunyhát, vagy akár az egész ágyneműtartót, annyira nyugtalanító és főleg eddig elhallgatott összefüggésekre világít vagy még inkább lézerez rá Varga Judit EU államtitkár a Magyar Nemzetnek adott legfrissebb interjújában.

Azt akarom mondani, hogy ez az utolsó figyelmeztetés, még visszafordulhatnak, aki innen tovább olvas, az tényleg a saját felelősségére teszi, és minket nem hibáztathat, ha úgy jár, mint azokban a japán filmekben, amikben valaki elolvas vagy megnéz egy Varga Judit interjút a brüsszeli elitről, aztán 8 nap múlva meghal.

...

Jó, nem hisznek nekem, lehet így is, de tényleg magukra vessenek.

...

Tehát Varga Judit szerint:

  • „A brüsszeli elit nem hisz semmiben, egyetlen hatalomtechnikai vezérelvük van csupán: többség minden áron.”
  • „A néppárton kívül is van élet.”
  • „El kell menni szavazni Európáért, az országért, a gyermekeinkért!”
  • „A bevándorlás mindenen átívelő kérdés, és az a fontos, hogy ebben a többség meglegyen.”
  • „Most azonban az a fontos, hogy ne csak véleménye legyen az embereknek, hanem mindenkinek el is kell menni szavazni! Méghozzá most vasárnap kell elmenni szavazni ahhoz, hogy elinduljon a változás.”
  • „A magyar pártok között csak a Fidesz– KDNP bevándorlásellenes, minden ellenzéki párt kiszolgálja a brüsszeli bevándorláspárti politika ­érdekeit.”
  • „A jogállamiság minden európai uniós tagállam lényegéhez hozzátartozik, benne van az alkotmányukban. Ezt megkérdőjelezni csak azért, mert valaki – például a bevándorlás terén – nem a fősodor politikáját követi, elfogadhatatlan.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.